הבית של טל וקרין- הרצלייה הירוקה

  הן הגיעו אליי בשזות שתי המלצות (האחת מהן של המוכרת שאת גירת הפנטהאוס החדשה אליה עברה תיכננתי ועיצבתי ) החיבור היה מיידי ויצאנו לדרך לתכנן ולהתאים את המבנה לצרכי המשפחה החדשה – בית חם , צבעוני, מעוצב בקו מודרהי אך לא מהודק ונקי מידיי ., עם סקלת גוונים שתשצח את בני המשפחה ותשקף את מי…

שיפוץ בית בהרצליה הירוקה

הבית של הדס ואמיר גרליץ היינו בית ילדותה של הדס , הבית בו גדלה , הוריה עברו לדירה שתהייה להם יותר נוחה לעת זקנה היה צורך לשפץ את הבית מן היסודולהתאימו לצורכי המשפחה הצעירה – זוג עם שלושה ילדים . הדרישה הייתה ליצור מרחבים אישיים לכל ילד עם חדר רחצה סמוך , סוויטת הורים מפנקת…

שיפוץ דירת גן ברעננה

פעם הייתה כאן דירה גינרית עם מטבח חשוך , גינה אחורית סמוכה למטבל לצורכי שירות בלבד . שני חדרי רחצה צפופים , חוסר במקומות אחסון ומשפחה אחת עם אנרגיות נפלאות!!! הם הגיעו בזכות המלצה והחיבור היה מיידי . משפחת רייטר זוג עם שני ילדים  גרו בדירה , אהבו אותה והבינו את גודל הפוטנציאל הגלום בנכס .…

דירת דופלקס – גג בהרצליה

שיפוץ דירה חדשה מקבלן והתאמתה לדרישות הלקוח . הפעם מדובר בלקוח שילדיו בגרו ורובם עזבו את הקן . הבית הגדול בו גידלו משפחה לתפארת הוא ואשתו ז"ל לא התאים עוד לצרכיו  ועל כן רכש דירת דופלקס מיוחדת והתחלנו בשיפוץ והתאמה לצרכים החדשים . את קומת הגג הסבנו ליח נפרדת לאחד הבנים , המפלס התחתון הפך לדירת  ארבעה חדרים…

בית בקדימה

שיפוץ בית בקדימה . משפחה מקסימה עם שלושה ילדים ושני כלבים פנו אליי טרם רכישת הבית כדי לקבל ייעוץ על הפוטנציאל הנכס והתאמתו לדרישותיהם -בית מואר עם קווים מודרניים , חם ,צבעוני , מזמין המתאים לסביבה הכפרית . בשלב  זה קיבלו בני הזוג  הערכה תקציבית לשיפוץ הבית על כל שלושת מפלסיו , לו"ז הגיוני לשיפוץ…

דופלקס בהרצליה

דירת דופלקס בהרצלייה – משפ לרנר. בפרויקט זה היה לי ברור כי המדובר בדירה בעלת פוטנציאל רב בשל המבנה האדריכלי המיוחד – קיר עגול עם הרבה חלונות המכניסים שפע של תאורה טבעית לחלל. האתגר העיצובי שעמד בפניי בפרויקט זה היה ליצור מרחב המכיל מטבח פונקציונאלי , מעוצב בקפידה , סלון נח לאירוח ,מרחב פתוח המדגיש את…

שיפוץ דירה בבניין צמרות היוקרתי

הקירות פורקו , החללים נפתחו ,הדירה רוצפה בפרקט , מטבח קיים עבר שיפוץ של החלפת דלתות
והרכבת שתי קלפות עם זכוכית עם כיתוב בהזמנה במקום שורת ארונות שהכבידו על המראה,
הורכבו גופי תאורה שהדגישו את השולחן הצבעוני – מרכז המטבח לצד תאורה המאירה את שטחי
העבודה.

שיפוץ דירה ברחובות

כבר לאחר עיון בסקיצות הראשונות שקיבלו הבינו לקוחותיי שהמפתח להגדלת החלל היינו פתיחת המטבח וחיבורו לחלל המרכזי . שינוי העמדת המטבח והוספת אי , הרחבת הסלון ע"ח חדר העבודה במידה מעטה אך משמעותית לסלון כך שיישאר חדר עבודה מרווח וחדר משחקים לנכדים . לאחר שגובשה תוכנית סופית יצאנו לדרך לשיפוץ כולל של הדירה .

דירה בבניין תמא 38

לקוחותיי היקרים הינם זוג שרכש דירה בבניין שעבר תמא 38 בהרצלייה .הדירה המקורית לא התאימה לצרכי לקוחותיי ולכן החלל כולו תוכנן מחדש , נעשתה חלוקה מחדש של החללים תוך הקפדה על דרישות תכנוניות ומימושן , הקפדה על חומרי גמר ותקציב הלקוחות .
לאחר לבטים רבים הוגדרו מיקומם של המטבח הסלון ופינת האוכל כשההתייחסות היא לחלל אחד גדול ומרווח . מיקום הסלון נבחר מתוך נוחות הדיירים והרצון ליצור פינה אינטימית קשורה למטבח אך נפרדת ממנו . מתוך כך מוקמה פינת האוכל מול המטבח בסמוך ליציאה למרפסת וסידור הרהיטים מול קיר שחופה באבני פירוק .