פעם הייתה כאן דירה גינרית עם מטבח חשוך , גינה אחורית סמוכה למטבל לצורכי שירות בלבד .

שני חדרי רחצה צפופים , חוסר במקומות אחסון ומשפחה אחת עם אנרגיות נפלאות!!!

הם הגיעו בזכות המלצה והחיבור היה מיידי .

משפחת רייטר זוג עם שני ילדים  גרו בדירה , אהבו אותה והבינו את גודל הפוטנציאל הגלום בנכס .

נתבקשתי לשמור על ריצוף הטרצו הקיים ולהשלים לפי הצורך , לעצב בקו נקי , מודרני , עיצוב פונקציונאלי המשתלב עם הרצפה שבני הבית כל כך אוהבים, לשמור על התקציב שהיה מוגבל לשיפוץ ולוחות זמנים ברורים מאוד .

לאחר שסיימתי לתכנן עברנו לבחירת כל הספקים , חומרי הגמר , ליווי צמוד לאורך כל השיפוץ הבטיח עמידה בלוחות זמנים ,יישום בשטח תואם את התוכניות , רמת ביצוע גבוהה  ושמירה על תקציב מוגדר .

שברתי קירות , שיניתי חללים , המטבח עבר למיקומו החדש , חדרי הרחצה החדשים היו מרוויחים עם טוש רחב לילדים ואמבטיה להורים (כך אוהבים ולזה היו רגילים)

לאחר חודשיים של שיפוץ התקבלה דירה מוארת , פתוחה , עם זרימה נכונה בין החללים ,מטבח עם יציאה ישירה לגינה צמודה , יפה ומטופחת המשמשת לארוחות בוקר של בני המשפחה ופינת משחק אהובה לילדים עם החברים .

חדר שינה מפנק , המון פתרונות אחסון והעיקר – משפחה מאושרת .

ולי ? לי היה עונג צרוף!!! תודה לכם משפחת רייטר היקרים על שחלמתם ואפשרתם לי לממש את חלומכם – אוהבת אתכם מאוד !!

תודה לע.ד עיצובים על אקססוריז מושלמים

דומוס על דלתות ופרקטים

פרביטל , סמגל ורבים וטובים שהיו שותפים לעשייה

ולך סיוון מויאל הצלמת שאיתי המון תודות .

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit